Een kijkje in onze nieuwe badkamer

Categoriën Living

Eén van de dingen waar ik het meest blij mee ben in ons nieuwe huis is de badkamer. Hij is zo veel groter dan in ons oude huis, heeft een bad (hoera!) én een inloopdouche. Omdat we een nieuwbouwhuis hebben gekocht, konden we de badkamer zelf samenstellen. Nieuwsgierig naar onze nieuwe badkamer? Lees dan verder.

Bij het samenstellen van de badkamer hadden we een aantal eisen, maar zoals iedereen ook een budget waar we mee moesten werken. Hoewel ik bijvoorbeeld dolgraag een vrijstaand bad en van die mooie kommen als wasbak met kranen uit de muur had gewild, werd dat plaatje wel erg prijzig. Desalniettemin ben ik dolblij met de badkamer die we uiteindelijk samengesteld hebben. Ik deel graag wat foto’s met jullie.

Onze nieuwe badkamer bad

In onze oude woning merkten we dat we een bad toch best wel misten. Er zijn mensen die hun bad juist weghalen uit de badkamer omdat ze er vrijwel nooit in zitten – en het scheelt behoorlijk wat ruimte – maar wij wilden juist graag wél een bad. Niet dat we dagelijks in bad gaan, maar af en toe is het gewoon heerlijk om een bad te nemen. Wanneer je even helemaal tot rust wil komen, of wanneer je niet helemaal lekker bent. Het bad in onze badkamer is van Baderie. Het bamboe badrekje is van Ikea.

Onze nieuwe badkamer wastafel

Daarnaast wilden we graag een dubbele wastafel. Dat dringen bij de wasbak waren we helemaal beu. We kozen voor dit meubel van Bruynzeel met één grote lange wasbak, twee kranen en twee grote lades. In de spiegel zit ook verlichting.

Onze nieuwe badkamer inloopdouche

Onze nieuwe badkamer inloopdouche

We wilden altijd al een inloopdouche, dus die moest er ook zeker komen. Hierbij hebben we ervoor gekozen om de leidingen in de muur te verwerken, voor een extra strak resultaat. En de regendouche is zooo fijn  :blinkhearts:

Onze nieuwe badkamer toilet

Op de originele tekening van de woning, was er een aparte ruimte voor het toilet. Qua ruimte kwam het beter uit om het toilet in de badkamer zelf te plaatsen, dus dat hebben we gedaan. De tegels die ook op de achterwand van de douche geplaatst zijn, hebben we hier doorgetrokken. Aan de zijkant hangt de verwarming, wat ook gelijk handig is om je handdoek overeen te hangen. Het toilet is trouwens van Villeroy en Boch.

Onze nieuwe badkamer Molger ikea

We hadden nog een plek nodig om onze handdoeken, voorraad shampoo’s en Heos soundbox (voor een gezellig muziekje in de badkamer) in op te bergen. De Molger kast van Ikea paste perfect tussen het meubel en de wand. De handdoeken heb ik opgerold en de voorraad shampoo’s en douchegel in een bak op de onderste plank gezet.

Ik wil nog plantjes op de vensterbank bij het raam zetten om ook wat groen in de badkamer terug te laten komen. Dan is hij helemaal af.

Hoe ziet jouw badkamer eruit?

Advertorial

Liefs, Laura

5 thoughts on “Een kijkje in onze nieuwe badkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.