Laura’s Life #10: Parijs

Categoriën Personal

Onze vakantie stond redelijk laat gepland dit jaar. Medio september gingen we een weekje naar Parijs (en Disney!) en verder hebben we wat klusjes in en om het huis gedaan. Deze vakantie was een stuk dichterbij huis dan die van vorig jaar. Toen gingen we voor onze huwelijksreis naar Bali. Maar omdat we midden in de spannende tijd rondom de zwangerschap zaten, vonden we dat nu eigenlijk wel prima.

Zwangerschapstest

Een paar dagen voordat onze vakantie aanbrak, had ik een positieve zwangerschapstest in handen. Helemaal gepland overigens, maar dat betekende ook hier en daar wat aanpassingen in mijn levensstijl en onze vakantie.

Laura's Life Sushi

We luidden onze vakantie in met een schaal sushi, waarvan ik die met rauwe vis natuurlijk niet gegeten heb. Alsnog heerlijk!

huawei p30 pro

Een tijdje geleden bestelde ik een nieuwe telefoon. Het is de Huawei P30 Pro i.c.m een sim only geworden. De telefoon heeft een onwijs goede camera (hij kan heel goed zoomen zonder dat het beeld onscherp wordt) en dat is de voornaamste reden dat ik voor deze telefoon koos. Ik maak nou eenmaal graag foto’s :smile: . Alle foto’s in deze blog zijn trouwens ook met deze telefoon gemaakt. Ik koos voor de kleur Breathing Crystal, die een beetje paars/blauw/parelmoer is. Erg mooi, vind ik zelf. Ik heb de telefoon los gekocht en had al een sim only abonnement. Een rekensommetje leerde me dat dit de goedkoopste optie was. Wat voor telefoon heb jij? En heb je een telefoon met abonnement of net als ik ook een sim only?

Een paar dagen later vertrokken we naar Parijs, met als eerste stop Disneyland. Lang geleden dat we daar geweest waren! Ik nam vanwege mijn zwangerschap het zeker voor het onzekere (en op aanraden van de verloskundige) en heb de heftige attracties zoals The Tower of Terror en Hyperspace Mountain maar even overgeslagen. We hebben alsnog een leuke dag in Disney gehad!

We hebben er lang voor in de rij moeten staan, maar de Lion King show was echt een aanrader!

Prachtige vuurwerkshow aan het einde van de dag!

De dagen daarna verbleven in een stacaravan op een camping (Le Chene Gris) in de buurt van Parijs. Met de auto hebben we de omgeving verkend en natuurlijk zijn we ook een dagje naar Parijs geweest.

Parijs Eiffeltoren

Parijs Notre Dame

In Parijs hebben we voornamelijk door de stad gewandeld en hier en daar wat geshopt. De bekende toeristische trekpleisters hadden we allebei al zo vaak gezien dat we die grotendeels hebben overgeslagen maar de Eiffeltoren en de Notre Dame die in de steigers stond wilden we toch graag nog even zien.

Michael Kors Selma

Bij outlet centre La Vallee Village (in de buurt van Disney) kocht ik een nieuwe Michael Kors tas voor een mooie prijs. Het is mijn tweede Michael Kors tas. Ik had al een cognackleurige en deze zwarte is een mooie aanvulling op mijn collectie :smile: Overigens zit tegenover dit outlet centre nog een groot winkelcentrum, Val d’Europe, waar je nog even verder kunt shoppen!

Winterjas

Eenmaal thuis was het tijd om de winterjassen weer tevoorschijn te halen. Brrr… wat is het koud! De jas (link naar OTTO) op deze foto past nu nog prima, maar over een tijdje wordt dat wel een ander verhaal. Gelukkig heb ik vorig jaar nog een nieuwe winterjas gekocht (onder het mom van: leuk voor erbij en hij was in de aanbieding) die een stuk ruimer zit en waar mijn buik lekker in kan groeien.

Er kwamen een paar (ex)-collega’s langs om naar ons nieuwe huis te kijken. We kregen deze prachtige bos bloemen van ze. Zo mooi!

Zwanger

En toen was het tijd om onze zwangerschap wereldkundig te maken! Wat een hoop lieve reacties hebben we daarop ontvangen. Niet alleen van vrienden en familie, maar ook van jullie! Dank daarvoor!

En nu zitten we alweer midden in de herfst en gaan we langzaam aan richting de feestdagen. Een heerlijke tijd vind ik dat altijd. Hebben jullie al plannen?

 

Liefs, Laura

4 thoughts on “Laura’s Life #10: Parijs

  1. Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! :yay: Geniet van dit mooie wondertje. Ik heb dezelfde handtas van MK, maar in het blauw. Handig van formaat vind ik. Ik had ook al eerder een camel die formaat hetzelfde is, maar aan de zijkanten lichtjes gebogen. Ik wil in de toekomst er graag nog een zwarte bij. Al heb ik wel eentje, maar die is wat groter van formaat en ook zwaarder. Vandaar :wink:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.