Laura’s Life #11

Categoriën Personal
Laura's Life 11 Kerstboom

Met de feestdagen in aantocht is het alweer tijd voor de laatste Laura’s Life van het jaar. Kijk je mee naar de foto’s die ik de afgelopen weken maakte?

Laura's Life 11 Verstappen

Max Verstappen stond weer op het podium in Brazilië! Wat een race was dat! Inmiddels is het Formule 1 seizoen weer ten einde, met Max op een nette 3e plaats in het kampioenschap, en kijk ik al weer uit naar volgend jaar.

Laura's Life 11 Sushi

We bestelden weer eens sushi… Natuurlijk at ik alleen de sushi zonder rauwe vis :smile:

Laura's Life #11 Sinterklaas

Tijd voor Sinterklaasavond met een berg snoepgoed…

Laura's Life #11 Pakjesavond

… en een berg cadeautjes!

Laura's Life 11 Valkenburg

We gingen met vrienden een weekendje weg naar Valkenburg. Zo gezellig! We verbleven in een Landal park en alles was helemaal in kerstsfeer. Deze scooters hadden we gehuurd om de omgeving te verkennen. Heel leuk! Natuurlijk hebben we ook even de kerstmarkt bezocht en zijn we de grotten in geweest.

Laura's Life 11 Kerstboom

Eenmaal thuis had ik de kerstkriebels flink te pakken en heb ik gelijk de kerstboom opgetuigd. Met een aantal nieuwe ballen erin. Want een nieuw huis betekent nieuwe kerstballen :yay: :star:

Laura's Life 11 Kerstboom

:blinkhearts:

VelowUp

Verder hebben we nog wat klusjes in huis gedaan, zoals deze fietsenrekken opgehangen. Het systeem heet VelowUp en hiermee kun je gemakkelijk je fiets verticaal stallen, wat zorgt voor enorm veel ruimtebesparing. Wij hebben alleen een inpandige berging in ons huis en mogen vanwege regelgeving ook geen externe berging of schuurtje in onze tuin plaatsen. Dan moet je toch een beetje creatief zijn met de ruimte die je hebt. De VelowUp is geschikt voor zo’n beetje alle fietsen. Mochten wij later besluiten om een mamafiets aan te schaffen of een elektrische fiets kopen (of een elektrische mamafiets, hoe chill is dat?!) dan kunnen we die ook gewoon stallen met deze VelowUp. Voor ons echt een uitkomst!

Laura's Life #11 Ikea Stoel

We brachten een bezoekje aan Ikea om alvast wat items voor de babykamer te kopen. O.a. deze stoel komt er te staan. Lijkt het jullie leuk om een babykamer tour te zien als deze af is? Let me know!

En nu gaan we al weer richting het nieuwe jaar, wat gaat de tijd toch snel! Voor ons zal 2020 een extra speciaal jaar worden; het jaar waarin we ons kleine meisje mogen verwelkomen  :2inlove: . Fijne feestdagen allemaal!

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.