Laura’s Life #12

Categoriën Personal
Laura's Life babykamer commode

De laatste Laura’s Life dateert alweer van medio december. De hoogste tijd dus om weer eens wat fotootjes te delen van mijn leven ‘achter de schermen’.

Laura's Life kerst
Tja, een kerstselfie. Kan ik die nu eigenlijk nog wel delen? :blush:

Laura's Life kerst
De kleine werd ook weer goed verwend tijdens de feestdagen. Dit pakket met o.a. een gigantische knuffelbeer, Zwitsal, luiers, een invulboekje over het eerste levensjaar en een bioscoopbon kregen we van mijn ouders.  :blinkhearts:

Laura's Life borrel
Borreltijd!

Laura's Life Yati
Op 5 januari waren Rob en ik 15 jaar samen, waarvan 1,5 jaar getrouwd. We gingen uit eten bij Yati in Oosterhout. Indonesisch, yum! :hmm2:

Laura's Life bioscoop pathe
We brachten ook een bezoekje aan de bioscoop en gingen naar de film 1917. Nog voordat ‘ie allerlei prijzen won, dus we hadden nog keus uit goede plekken in de zaal. Uiteindelijk was de voorstelling wel uitverkocht. En terecht, want wat een waanzinnig goede film is dit. Natuurlijk moet je wel van oorlogsfilms houden, maar wij waren allebei erg onder de indruk. De film lijkt één lange scène, waardoor je echt meegenomen wordt in de missie. Prachtig camerawerk en toffe special effects. En absolute aanrader! En wat zijn die relax seats bij Pathé toch eh… ja, relaxed inderdaad :upsidedown: .

Laura's Life Stokke tripp trapp
Zo blij met deze Stokke Tripp Trapp stoel! Ik kan haast niet wachten tot ons kleine meisje in de newborn set ligt en zo vanaf de geboorte al samen met ons aan tafel kan zitten :blinkhearts: . Nog maar iets meer dan 2 maanden…

Laura's Life babykamer commode
We zijn ook volop bezig geweest met de babykamer. Ik wil nog een video maken met een roomtour, maar hier zien jullie al een kleine sneak peek van de commode :heart:

Laura's Life Foto op Hout

Laura's Life Foto op Hout
In onze eigen slaapkamer hebben we deze foto op hout boven ons bed gehangen. Weer eens iets anders dan een foto op doek. Het hout vonden we wel goed passen in onze slaapkamer, met veel groen en enkele jungle-/botanische elementen. De foto zelf kleurt ook mooi bij de groene wand. Wat ik trouwens ook erg gaaf vind: fotobehang. Misschien iets voor een volgend project :smile:

Laura's Life sushi
Tijd voor sushi! Er opende een nieuw sushi restaurant in de stad, Oishi, en die moest natuurlijk getest worden. Geen zorgen, voor mij geen sushi met rauwe vis :smile:

Laura's Life verjaardag Noah
Neefje Noah werd 1 jaar! Wat gaat de tijd toch snel. Er was in ieder geval genoeg taart! :tongue:

 

De foto op hout en Stokke Tripp Trapp stoel heb ik gekregen.

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.