Babykamer Room Tour!

Categoriën Lifestyle, Living, Personal

Het is tijd voor de room tour van de babykamer! In deze video laat ik zien hoe we het kamertje van ons kleine meisje hebben ingericht, vertel ik waar alles van is en laat ik ook zien wat er in de commode zit.

Zeg nou zelf, dit behang is toch té schattig? :blinkhearts: Ik mocht het uitzoeken op Photowall.nl en ben super tevreden over de kwaliteit en service! Je moet weten dat wij nog nooit een muur behangen hebben, dus we waren best een beetje huiverig of het ons wel zou gaan lukken… De instructies van Photowall zijn echter superduidelijk, dus het kan haast niet mis gaan. We zijn erg tevreden over het eindresultaat! Op Photowall.nl hebben ze enorm veel keuze in fotobehang (wel 14.000 designs, dus er eentje kiezen is best een uitdaging!), maar ze hebben ook prints en posters. Je kunt zelfs behang bestellen van je eigen foto! Enne, met de code liefslaura25 krijg je 25% korting op je bestelling!

Deze stoel komt van Ikea, het is de ‘strandmon’. Ik wil hem gebruiken om ‘s nachts de baby te voeden, als ze eenmaal in d’r eigen bedje ligt. In het begin zal ze naast me slapen in de co-sleeper. De gigantische knuffelbeer is een cadeautje van mijn ouders. Het vloedkleed op de grond met de alpaca komt van Tapijt24.

De commode is eigenlijk een Hemnes kast van Ikea. Er kan heel veel in en dat vond ik erg praktisch. Zo is een kledingkast eigenlijk (voorlopig) niet nodig. We twijfelden tussen de witte en grijze kast, maar zijn uiteindelijk dus voor de grijze gegaan. Net iets minder standaard dan wit én het viel ons op dat de witte variant van spaanplaat gemaakt is, terwijl de gekleurde varianten van massief grenen zijn. Kwalitatief leek ons dat toch beter, dus werd het grijs!

We hebben het kamertje in de basis redelijk neutraal gehouden en met accessoires wat roze elementen toegevoegd. Mochten we ooit een tweede kindje krijgen, dan hoeven we alleen de accessoires te vervangen. Al kan roze in deze tijd natuurlijk ook prima voor een jongetje, maar persoonlijk zou ik dan meer kiezen voor blauw, bruin of groen… :smile:

Heb jij nog tips voor de babykamer? Deel ze dan vooral!

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.