Comfy loungekleding voor tijdens je zwangerschap (of in quarantaine)

Categoriën Fashion

Er komt een moment in je zwangerschap dat je oude kleren niet meer lekker zitten. Dan is het tijd om zwangerschapskleding aan te schaffen. Zo kocht ik een paar zwangerschapsbroeken en basic shirts die ik kon combineren met items uit mijn kast die nog wél pasten. Maar op een gegeven moment zitten die zwangerschapsbroeken ook niet meer lekker. Op dat punt ben ik nu (met 39 weken zwangerschap) beland. En dan? Ik loop de laatste dagen alleen nog maar in comfy loungekleding omdat dat het enige is wat nog wél lekker zit. Ook de eerste dagen na de geboorte zal deze comfy kleding zeker zeer welkom zijn. Ik zette een aantal loungewear items op een rij waar je ongetwijfeld plezier van zal hebben tijdens je zwangerschap en de eerste dagen daarna. Of in deze coronatijd natuurlijk. Want zeg nou eerlijk, dat zit toch lekkerder dan die strakke spijkerbroek? En er is toch niemand die het ziet :wink:

calvin klein relaxbroek groen loungewear

Dat comfy kleding niet automatisch hoeft te betekenen dat je er slonzig bijloopt, bewijst Calvin Klein wel weer met deze broek. Ziet er best stylish uit, nietwaar? Ik zou hem gerust ook buitenshuis dragen. Ik vond hem bij LASCANA en de prijs viel me ook reuze mee: voor slechts drie tientjes heb je hem in huis.

bench relaxbroek zwart loungewear

Het merk Bench. staat bekend om haar comfy kleding. Ik ben vooral fan van hun loungebroeken/sweatpants. Heerlijk zacht!

bench huispak roze loungewear

Of ben je iemand die liever een heel huispak draagt in plaats van alleen een sweatpants? Dat kan natuurlijk ook! Zelfs helemaal matchy-matchy, als dat je ding is…

bench sweatjurk grijs

Als je denkt dat Bench. alleen maar huispakken in de collectie heeft, dan heb je het mis. Wat dacht je van deze sweatjurk? Heerlijk comfortabel, luchtiger dan een huispak en het ziet er nog leuk uit ook!

Wat voor kleding daar jij het liefst in deze tijd waarin we veel thuis zitten? En heb je misschien nog tips (al dan niet voor de zwangeren onder ons)? Deel ze in de reacties!

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.