Laura’s Life #13

Categoriën Personal

Inmiddels is onze dochter Sophie alweer 6 weken bij ons. Tijd om te bloggen is er bijna niet meer bij, hoewel ik wel moet zeggen dat we elkaar steeds beter leren kennen waardoor alles steeds makkelijker gaat en we beetje bij beetje meer tijd voor onszelf krijgen. In deze editie van Laura’s Life dan ook veel baby spam #sorrynotsorry

Het aspergeseizoen is bijna (?) voorbij dus we genieten nog even van het laatste ‘witte goud’.

Wat een heerlijk weertje hè, de laatste tijd? Ik ben zo blij met onze tuin waar ik volop kan genieten van het mooie weer. Natuurlijk wel goed smeren met een hoge SPF. Onlangs kreeg ik een pakket van Hawaiian Tropic toegestuurd. Deze spray vind ik superhandig én hij ruikt goddelijk. Ik krijg er een instant vakantiegevoel van.

Ontbijtje: soja kokosyoghurt met aardbeien en een verkruimeld Bastogne koekje (bij gebrek aan cruesli). Yum!

Ahw yiiiss! Eindelijk mocht ik weer alle sushi eten na mijn zwangerschap.

huawei p30 pro

Mijn mobiele abonnement loopt binnenkort af. Dat betekent dat ik kan verlengen en dan check ik gelijk even de aanbiedingen bij mijn huidige provider en de concurrenten. Ik ben nog tevreden met mijn Huawei P30 Pro dus een andere telefoon hoeft voor mij op dit moment niet per sé. Wel kwam ik tijdens mijn vergelijkend warenonderzoek een (voor mij) nieuw telefoonmerk tegen: Oppo. De telefoons zagen er zo op het eerste oog best goed uit. De Oppo X2 lijn lijkt qua design en specificaties op mijn huidige telefoon. Oppo is net als Huawei een Chinees merk en gespecialiseerd in innovatieve cameratechnieken. Net wat ik zoek in een telefoon, want ik gebruik hem vaak om foto’s mee te maken. Oppo is daarmee zeker een merk om in de gaten te houden als ik van telefoon wil switchen. Kennen jullie Oppo al? Is het wat?

Onze kraamzorg was echt top! Wat zijn we verwend de hele kraamweek. Kijk nou hoe gezellig, deze beschuit met muisjes als tussendoortje.


Over beschuit met muisjes gesproken; deze hing de afgelopen weken aan onze voordeur. Gewoon online besteld. De roze muisjes die ernaartoe lopen zijn gemaakt door een buurvrouw en buurmeisjes. Zo lief!

Geboortekaartje Sophie

Het geboortekaartje is op de post gegaan en we hebben er zo veel reacties op gehad! We zijn er zelf ook nog steeds heel blij mee hoe hij geworden is.


Twee weken oud!

En hier alweer vier weken oud!

Afgelopen weekend ging we naar Burgh-Haamstede in Zeeland. Mijn schoonouders hebben daar een stacaravan op een camping. We maakten o.a. een heerlijke wandeling naar zee. Het was heerlijk weer, op een paar druppels regen na.

Onderweg kwamen we deze shetland pony’s tegen.

Na terugkomst op de camping namen we een ijsje. Aangetrokken door de verpakking, koos ik deze Cornetto Mermaid. Lekker, maar hij wint het niet van de klassieke variant.

Afgelopen zondag vierden we voor het eerst Vaderdag als gezin. Ook gingen we op bezoek bij mijn ouders voor Vaderdag.

Rob kreeg o.a. een gipsafdruk van Sophies voetje, een ontbijtje op bed én we gaan binnenkort een professionele fotoshoot houden als gezin. Stiekem ook een beetje een cadeautje voor mezelf… :)

Dit artikel is een samenwerking met Tele2.

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.