Welkom op de wereld, lieve Sophie

Categoriën Personal
Geboortekaartje Sophie

Hi! Hier dan eindelijk een korte update van mijn kant, want dat is wel even geleden. Maar met een heel goeie reden, want op 14 mei 2020 is onze dochter Sophie geboren!  :blinkhearts:

Sophie

14.05.2020

Op 8 mei was ik uitgerekend en bijna een week later was ze daar dan eindelijk: onze lieve kleine Sophie. Ze doet het supergoed en met ons gaat het ook goed (ondanks de gebroken nachten :wink: ). Hoewel ons leven met de komst van deze kleine uk natuurlijk helemaal op z’n kop staat, zijn we ook enorm aan het genieten van onze kleine meid. Ze is zo schattig!

De naam

De naam Sophie heb ik al jarenlang in mijn hoofd. Ik denk wel zeker 15 jaar. In al die jaren ben ik geen leukere naam tegengekomen. Dus na Rob overtuigd te hebben dat dit echt een leuke naam is voor onze dochter, werd het Sophie. Ik vind de naam schattig en lief klinken, je kunt hem langer maken (Sophietje) of juist afkorten (Soof) en hij is internationaal. Haar tweede naam, Hannah, komt van Johanna/Johannes maar dan in een iets moderner jasje. Rob heeft als doopnaam Johannes meegekregen en ik Johanna. Hetzelfde geldt voor onze moeders en mijn schoonvader. Ze is dus naar een hoop mensen vernoemd :smile: .

Geboortekaartje Sophie

Het geboortekaartje

Van het geboortekaartje had ik al lang en breed een conceptversie klaarstaan, dus dat was slechts een kwestie van de gegevens invullen (tijdstip van de geboorte, geboortegewicht en -lengte) zodat die op de post konden. Gezien de coronatijd waar we momenteel in leven, vonden we het wel leuk om ook een fotootje van Sophie in het geboortekaartje op te nemen zodat iedereen toch al een glimp van haar kon opvangen.

Geboortekaartje Sophie

Het geboortekaartje komt van Made For Moments. We kozen voor een kaartje met koperfolie en de papiersoort linnen voor een extra luxe uitstraling. Het kaartje is precies geworden zoals we wilden. We zijn er superblij mee en hebben er veel reacties op gehad.

Over een tijdje wil ik een video opnemen waarin ik mijn bevallingsverhaal deel, omdat ik daar al veel vraag naar kreeg. Zo’n pasgeboren baby vraagt echter veel tijd, dus ik durf nog niet te zeggen wanneer ik daaraan toekom. Houd mijn blog en YouTube kanaal in de gaten, zou ik zeggen!

Liefs, Laura

3 thoughts on “Welkom op de wereld, lieve Sophie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.