Baby’s Favoriet: Stokke Tripp Trapp

Categoriën Favorites, Lifestyle, Living
Stokke Tripp Trapp newborn set

Eén ding dat bovenaan onze uitzetlijst voor de baby stond, was de Stokke Tripp Trapp meegroeistoel. Werkelijk ie-der-een die ik vroeg naar een fijne babystoel, noemde de Stokke Tripp Trapp. Ik had hem al vaker voorbij zien komen op social media en het leek me de perfecte stoel voor onze kleine. Inmiddels hebben we hem al een paar maanden in gebruik en zowel wij als de kleine Sophie zijn fan!

Stokke Tripp Trapp

Wat zo fijn is aan de Stokke Tripp Trapp is dat je hem vanaf de geboorte totdat je kind volwassen is, kunt gebruiken. Deze houten meegroeistoel is verstelbaar en met de verkrijgbare accessoires kun je hem een leven lang gebruiken.

Stokke newborn set

Sophie is inmiddels 3,5 maand oud. Nog heel even en we kunnen met de eerste hapjes beginnen, zo leuk! Ik kijk er nu al naar uit. Sophie eet nu nog niet met ons mee maar we zetten haar al wel in de newbornset van de Tripp Trapp aan tafel, zodat ze toch iets van het eetmoment meekrijgt. Wel zo gezellig! Ondertussen vermaakt ze zich met een poppetje dat we aan de speelgoedhanger hebben bevestigd.

De newbornset heeft twee standen: eentje waarbij je kindje plat ligt en een kantelstand. In het begin hebben we Sophie plat laten liggen maar nu vindt ze gekanteld zitten gezelliger.

Stokke Tripp Trapp zwart

Naast dat de Stokke Tripp Trapp er mooi uitziet en praktisch is, voldoet hij natuurlijk ook aan alle veiligheidsvoorschriften. Zo zit je kindje in de newbornset veilig in een tuigje. Daarnaast krijg je bij de newbornset en de babyset verlengde glijders die je onder de poten van de stoel bevestigt. Als je kindje zich dan met de beentjes per ongeluk afzet tegen de tafel (zoals Sophie op bovenstaande foto doet), kan de stoel niet achterover klappen. Overigens krijg je bij de witte newbornset ook witte glijders, maar wij hebben alvast de zwarte babyset besteld (want hey, momenteel korting bij Prenatal!) en daar zitten zwarte glijders bij. Die hebben we eronder geschoven. Vonden we net iets mooier eruit zien. De babyset is de opvolger van de newbornset. En als je kindje te groot wordt voor de babystand, dan kun je de Tripp Trapp meegroeistoel aanpassen aan de grootte van je kindje. De stoel is zo ontworpen dat je er als volwassenen ook op kunt zitten (tot max. 110 kg).

Stokke Tripp Trapp newborn set

Wij zijn ontzettend tevreden over de Stokke Tripp Trapp. Ook fijn dat we met één stoel klaar zijn en niet voor iedere levensfase een andere stoel moeten aanschaffen. Dit is een blijvertje!

In welke stoel zit jouw kindje?

 

De Stokke Tripp Trapp en de Newbornset hebben we gekregen van Stokke.

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.