Laura’s Life #15

Categoriën Personal
Lauras Life fotoshoot

We zijn inmiddels al weer 2 maanden verder sinds de laatste editie van “Laura’s Life”. Tijd voor een update! Ik laat je aan de hand van wat foto’s zien wat ik de afgelopen 2 maanden zoal beleefd heb. Spoiler: wederom veel baby spam :cute:

Lauras Life 15 Droogbloemen Zeeman
Bij Zeeman zag ik verschillende bosjes droogbloemen. Helemaal hip tegenwoordig en bij Zeeman ook lekker betaalbaar. Ze kosten €2,99 per bosje. Ik zette 3 varianten bij elkaar in een vaas. Leuk, toch?!

Lauras Life Zeeman Shoplog Baby

Lauras Life Zeeman Shoplog Baby
Bij Zeeman scoorde ik ook heel veel nieuwe kleertjes voor Sophie. Die is in ieder geval klaar voor de herfst! Ze hadden zo veel leuks! Eerst twijfelde ik wat ik allemaal mee wilde nemen voor d’r, maar toen besloot ik om maar gewoon alles af te rekenen omdat het toch zo goedkoop was :angel: :cute: En alles is zo goed met elkaar te combineren, fijn! Op Instagram Stories heb ik destijds een shoplog met prijzen gedeeld. Mocht je me daar nog niet volgen (@LiefsLauraNL) doe dat dan gauw! Anders mis je dit soort dingen dus :wink:

Lauras Life 15 Efteling
We gingen met een groep vrienden naar de Efteling! Het was een cadeau dat we 3 jaar geleden (geen grap!) aan een vriendin cadeau gedaan hadden maar steeds kwam het er niet van om een datum te prikken. Uiteindelijk hebben we meer dan een half jaar geleden (nog voor Corona) een datum geprikt. We twijfelden nog even of we nu met Corona wel moesten gaan, maar anders zou het nóg langer duren… Uiteindelijk besloten we om toch te gaan en ik vond dat het goed geregeld was in de Efteling qua coronamaatregelen. Je moet van tevoren een dag reserveren, op veel plekken kun je je handen desinfecteren en in de wachtrijen werd 1,5 meter afstand gehouden. Prima!

Laura's Life Sophie Omgerold
Toen Sophie 3 maanden was rolde ze voor het eerst van haar buik naar haar rug! #mijlpaal Nu is ze 5 maanden en kan ze sinds kort ook van haar rug naar haar buik rollen. Trotse mama hier!

Lauras Life 15 Sophie Zomerjurkje
De mooie zomerdagen zijn voorbij maar deze zomerse foto moest ik natuurlijk nog wel even delen, dat begrijpen jullie.

Lauras Life Rituals Pakket gewonnen
Mijn gewonnen Rituals pakket van Fleur kwam binnen! Wat een heerlijk zomerse lijn is dit :smile:

Lauras Life Bloemen
Bosje bloemen gekregen van kraamvisite! De moeder van kindjes waar ik vroeger de oppas was, kwam langs voor Sophie. Heel leuk om te zien dat die kinderen van haar nu alweer zo groot zijn. Zij zouden nu op Sophie kunnen passen!

Lauras Life fotoshoot
Een paar weken geleden hadden we een familiefotoshoot. Op Instagram heb ik meerdere foto’s hiervan gedeeld en er zullen er een aantal volgen. Nieuwsgierig? Volg me dan!

Lauras Life Fotoshoot Canvas Colorland
Bovenstaande foto hebben we af laten drukken op een groot canvas en die hangt nu boven onze bank. Heel blij mee! Ik bestelde hem via Colorland.com Ik heb met hen een toffe samenwerking waardoor ik jullie een kortingscode kan aanbieden waarmee je 50% korting (!) krijg op een canvas van 90×60 cm (hetzelfde formaat als dat wij boven de bank hebben). Met de code AMBLAURAC betaal je slechts €24,99 (+ €7,95 verzendkosten) voor een heel groot canvas (90×60) en dat is dus echt een koopje :) Ik ben in ieder geval tevreden over de kwaliteit én het was heel goed verpakt toen het aankwam. De kortingscode is geldig t/m 28-12-2020. Wellicht ook een leuk cadeau voor de feestdagen?

Lauras Life 15
Boven: Sophie met Rob, onder: ik met mijn vader. En, lijken we een beetje op elkaar? :smile:

Laura's Life Sophie 4 maanden
Hier was Sophie 4 maanden! En aanstaande woensdag is ze alweer 5 maanden oud. Het gaat zo hard!

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.