Fotoboek van onze huwelijksreis naar Bali (+ MEGA korting!)

Categoriën Webshops
Fotoboek Colorland Huwelijksreis Bali

Onlangs bladerde ik door mijn digitale vakantiefoto’s. Je moet wat in deze coronatijd als je niet op vakantie kunt ;) . Ik stuitte op de map van onze huwelijksreis naar Bali, nu alweer 2 jaar geleden. Wat hebben we genoten daar! Van al onze reizen maak ik een fotoboek. Leuk om later nog eens doorheen te bladeren en makkelijk om aan anderen te laten zien. Wat mij betreft echt anders dan foto’s op een digitaal scherm tonen. Op één of andere manier was een fotoboek van de reis naar Bali erbij ingeschoten. Onze huwelijksreis nota bene! De hoogste tijd om daar ook een fotoboek van te maken. Dat deed ik voor het eerst bij Colorland en dat ging prima!

Fotoboek Colorland Huwelijksreis Bali
Ik koos voor een boek in A4-formaat met een softcover en matte uitstraling. Op de voorkant zette ik één van mijn lievelingsfoto’s van deze reis: samen op een Bali swing bij de Tegenungan waterval.


Ik maakte dit keer gebruik van een sjabloon. Dat doe ik eigenlijk nooit (ik heb graag alles zelf in de hand ;) ) maar dit sjabloon met ‘polaroids’ vond ik erg leuk. Je kunt gemakkelijk tekstjes erbij typen en de tekeningen op de achtergrond maken het een leuk geheel.


Nog meer foto’s op de schommel :)

Fotoboek Colorland Huwelijksreis Bali
Ik ben tevreden over de kwaliteit van het fotoboek! De foto’s komen mooi uit, de bewerkingstool op de site van Colorland werkt gemakkelijk en het fotoboek had ik binnen een paar dagen in huis. En nu heb ik goed nieuws voor jou! Met de code AMBLAURAF betaal je slechts €9,99 (+ €7,95 verzendkosten) voor een fotoboek bij Colorland van A4 formaat met maar liefst 42 pagina’s! Dat is 76% (!) korting op de originele prijs. Deze kortingscode is geldig t/m 28 december 2020. Wellicht ook een leuk idee om iemand tijdens Sinterklaas of Kerst te verrassen met een fotoboek?

Over een half jaar is Sophie 1 jaar en dan wil ik ook een fotoboek maken van haar eerste jaar. Dat wordt nog een uitdaging om alle foto’s uit te zoeken…  :tongue:

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.