5x cadeautips voor de feestdagen

Categoriën Gadgets, Lifestyle, Living, Tips & Tricks, Webshops

De feestdagen komen er weer aan en hoewel het dit jaar anders zal zijn dan alle andere jaren, maken wij er hier ook dit jaar toch een klein feestje van. Met lekkere hapjes en drankjes, lichtjes, gezelligheid én cadeautjes. Hoe gaan jullie de feestdagen in? Ik heb alvast 5 cadeautips voor de feestdagen op een rijtje gezet. Misschien zit jouw perfecte kerstcadeau hier wel tussen!

Cadeautip-Storm Drop

1. Stormglas

Dit is me toch een gaaf ding! Ik ben echt een sucker voor dit soort gadgets. Het heet een stormglas. Het is een 18e eeuwse uitvinding die helpt om het weer te voorspellen. De kristallen in het watermengsel lossen op, vormen sterren of maken het glas troebel al naargelang de luchtvochtigheid. Dit geeft een indicatie van aankomende stormen, sneeuw, mist of dagen met helder weer. Daarnaast vind ik het gewoon ook een mooi object om neer te zetten als decoratie. Wel buiten bereik van kinderen uiteraard, maar die zullen het ook fascinerend vinden om naar te kijken!

Cadeautip Baby Milestone Poster

2. Baby Mijlpaal Krasposter

Ken je iemand die in verwachting is of net een baby heeft gekregen? Dan is deze baby mijlpaal krasposter erg leuk om cadeau te doen. Hierop kun je de mijlpalen krassen die de baby heeft behaald. Denk bijvoorbeeld aan een eerste badje, tandje en lachje. Heel leuk om op te hangen in de babykamer!

Cadeautip 100 Movies Scratch Off Poster

3. Film Krasposter

Dit is hét cadeau voor de filmliefhebber. Zo iemand die al heel veel films gezien heeft, maar er staan er ongetwijfeld een aantal op deze poster die hij/zij nog níet gezien heeft! Op deze poster staan de 100 beste films allertijden (en dus allerlei genres). Tijdloze klassiekers. De uitdaging is natuurlijk om op een dag alle vakjes opengekrast te hebben. Ken jij iemand die deze uitdaging aan durft te gaan?

Cadeautip We Love To The Moon Sticker 30cm

4. Glow in the dark muursticker

Nu wij zelf net een kleine hebben en de feestmaand eraan zit te komen, hadden wij werkelijk geen idee wat we voor onze kleine Sophie moesten kopen. Ze heeft al zó veel speelgoed gekregen de afgelopen maanden! Toen zag ik deze glow in the dark muursticker met een maan, enkele sterretjes en de bekende Engelse uitdrukking “We love you to the moon and back.” Geen speelgoed, maar dit vind ze vast ook fascinerend om naar te kijken.

Cadeautip Magnetic Child Lock

5. Magnetisch Kinderslot

Sommige mensen houden gewoon van praktische cadeaus. Ik heb er ook ieder jaar wel een aantal op mijn lijstje staan. Cadeaus die misschien niet zo spannend zijn, maar wel erg nuttig. Neem nou deze magnetische kindersloten. Het zal niet lang meer duren voordat Sophie gaat kruipen en dat betekent dat alle keukenkastjes hermetisch afgesloten moeten worden. Want als ik één ding zeker weet, is het dat deze dame erg nieuwsgierig is en graag op onderzoek gaat. Deze sloten bevestig je aan de binnenkant van de kastjes en met een magneetsleutel kun je ze openen. De magneetsleutel bewaar je natuurlijk buiten het bereik van je kind. Aan de buitenkant van de kastjes zie je er dus niets van en dat vind ik wel zo fraai.

Heb jij nog cadeautips? Deel ze in de reacties!

Dit artikel is in samenwerking met Coolgift.com

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.