NEW IN: MacBook Air 2020

Categoriën Gadgets
Apple Macbook Air 2020

Acht jaar geleden kreeg ik van mijn ouders een MacBook Air cadeau omdat ik afgestudeerd was. Dolblij was ik ermee. Zowel met mijn afstuderen als de MacBook :wink: . Acht jaar later, gebruikte ik hem nog steeds regelmatig om te bloggen en video’s mee te bewerken. Ik merkte echter wel dat hij steeds trager werd en dat de opslag niet voldoende meer was. En tja, die batterij ging ook niet echt lang meer mee. Dat werkt niet prettig en dus besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe. Ik had mijn oude MacBook immers al acht jaar in gebruik en da’s best lang voor een laptop. En dus deed ik mezelf een nieuwe MacBook Air cadeau. Kerstmis begon vroeg dit jaar :wink: .

Apple Macbook Air 2020

Waar ik eerder een zilverkleurige MacBook had, besloot ik nu voor de kleur spacegrijs te gaan. Qua uitstraling iets zakelijker maar wel chique. I like it! Ook qua opslag ben ik er flink op vooruit gegaan; aan 512GB heb ik voorlopig wel even genoeg. Eerder moest ik het doen met slechts 128GB. En zó fijn dat deze nieuwe MacBook weer lekker snel is. Wat scheelt dat een hoop frustratie!

Apple Macbook Air 2020 Adam hub
Iets waar ik wel even aan moest wennen is het gebrek aan poorten. In mijn oude MacBook Air zaten nog gewoon USB-poorten en kon ik kon er o.a. een SD-kaartje in stoppen. Wel zo handig voor een blogger die regelmatig foto’s maakt en ze vervolgens op haar MacBook bewerkt. Die poorten zitten er bij de MacBook Air 2020 niet meer op. Er zitten twee USB-C poorten en een AUX-aansluiting op, meer niet. Omdat ik die poorten best wel miste, heb ik een USB-hub erop aangesloten. Ik heb deze van het merk Adam en hier zitten alle poorten op die ik nodig heb. Denk aan HDMI, Displayport, ethernet, VGA, AUX, USB-C en een (micro)SD-lezer. Je sluit hem met de bijgeleverde USB-C kabel aan op je laptop en klaar ben je. Je kunt hem ook nog gebruiken als een soort docking station door je laptop erop te zetten (zoals op de foto). Door de rubberen strip bovenop glijdt hij er niet van af. Fijn ding, ik ben er blij mee! Hij komt van hoesjesdirect.nl waar ze nog veel meer accessoires voor je laptop en telefoon verkopen, zoals bijvoorbeeld de iPhone 12 covers van hoesjesdirect.nl.

Apple Macbook Air 2020
Ik kan voorlopig weer wat jaartjes vooruit met mijn nieuwe MacBook Air. Hopelijk krijg ik hierdoor de smaak van het bloggen en YouTube video’s maken ook weer een beetje te pakken…

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.