Laura’s Life #16

Categoriën Personal
Laura's Life 16 Sophie Kerstmuts

De decembermaand is aangebroken. Ondanks dat we de feestdagen niet kunnen vieren zoals ik het het liefst zou doen, kijk ik er toch naar uit. Tijd voor lichtjes, gezelligheid en samenzijn (hoewel in beperkte mate nu met Corona…). De Sint is inmiddels het land uit en de eerste voorbereidingen voor Kerst zijn getroffen. Kijk je mee naar mijn afgelopen weken?

Laura's Life 16
Normaal gesproken gaan we vaak bij familie en vrienden op bezoek of hebben we zelf mensen over de vloer. Dat is nu natuurlijk veel minder. Ook gezellige uitstapjes met het gezin, zoals familiezwemmen of naar een pretpark, zullen nog even moeten wachten. Wat we juist meer doen? Wandelen! We wonen vlakbij een bos waar we in het weekend vaak even naartoe gaan. En ja, Sophie was haar sokje weer eens kwijt :lol: … Wel weer gevonden :wink:

Laura's Life 16 Sophie de Giraf sleutelhanger
In oktober kocht ik deze Sophie de Giraf sleutelhanger en steunde daarmee gelijk Pink Ribbon. Leuke actie!

Laura's Life 16
Wellicht wordt Sophie de eerste vrouwelijke coureur in de Formule 1? :wink:

Laura's Life 16 iPhone SE
Begin november was het voor mij tijd om weer aan het werk te gaan. Na mijn zwangerschapsverlof heb ik nog een sabbatical genomen en dat was zó fijn! Hierdoor kon ik extra lang genieten van onze kleine meid. Ik zou iedere zwangere vrouw aanraden om na je zwangerschapsverlof nog extra verlof op te nemen. Als je die mogelijkheid hebt natuurlijk. Maar nu was het toch echt tijd om weer aan de slag te gaan, en dat vond ik ook helemaal prima. Even iets anders dan alleen maar moederen :smile: . Dus de werklaptop en werktelefoon gingen weer aan. Ik heb een iPhone SE als werktelefoon (een ouder model, niet de nieuwste iPhone SE uit 2020) en hoewel dat niet het meest spectaculaire model is van Apple, voldoet ‘ie prima. Als ik ‘m vergelijk met mijn privé telefoon (een Huawei P30 Pro) dan is het wel een enorm verschil natuurlijk, al is het alleen al vanwege het formaat, maar voor mijn werk gebruik ik hem eigenlijk alleen maar om te bellen en af en toe mijn mail te checken. Heel soms gebruik ik ook de app Teams, maar ook dat werkt prima op deze iPhone SE. Hebben jullie een aparte werktelefoon en wat voor telefoon gebruik je dan?

Apple Macbook Air 2020
Ik kocht een nieuwe MacBook Air als vervroegd kerstcadeautje voor mezelf, zoals je in deze blogpost kon lezen. Nog steeds enorm blij mee!

Laura's Life 16 schoen zetten
De Sint was in het land en Sophie mocht voor het eerst haar schoentje zetten! Ze snapte er natuurlijk nog niets van, maar we vonden het leuk om haar er nu al bij te betrekken. Ik kan niet wachten tot ze straks de leeftijd heeft dat ze het bewust meemaakt. Zo’n leuke tijd van het jaar!

Laura's Life 16 Sinterklaas drive-in
Vanwege Corona (again…) kon het grote sinterklaasfeest op mijn werk niet doorgaan. Gelukkig was er een alternatief georganiseerd: een sinterklaas drive-in! Heel erg leuk gedaan en helemaal coronaproof. Sophie genoot ervan en wij ook.

Laura's Life 16 Hartige banketletter
Ik maakte deze hartige banketletter, met gehakt in plaats van spijs. Een traditie in onze familie. Benieuwd naar het recept? Laat het weten in de reacties onder deze blogpost!

Laura's Life 16 Kerstboom
De Sint heeft ons land inmiddels weer verlaten, dus de kerstboom kon weer van stal gehaald worden. Zo gezellig al die lichtjes!

Laura's Life 16 Sophie Kerstmuts
En deze kerstmuts vond het maar al te interessant zo’n grote boom met allemaal lampjes en fonkelende kerstballen… :blinkhearts:

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.