Ik ga echt niet de deur uit zonder…

Categoriën Overig

Ga jij wel eens de deur uit zonder make-up? En dan niet even snel naar de vuilcontainer op de hoek, maar echt serieus de deur uit, naar een plek waar je andere mensen tegen zal gaan komen. Naar de supermarkt, of je kind naar school brengen. Durf jij dit helemaal naturel te doen, of probeer je altijd wel even snel wat make-up aan te brengen, al is het maar een heel klein beetje? En voor welke make-up kies je in dat geval dan? Ik ben benieuwd!

Gekleurde lippen geven je gezicht kleur

Sommige vrouwen die dagelijks make-up dragen, hebben moeite met hun eigen aanblik als hun gezicht helemaal naturel is. En ook voor mensen in hun omgeving kan het best even wennen zijn, als zij de ander alleen met make-up kennen. Dit heeft niets met mooi of lelijk te maken, maar wel met hoe je met de hulp van make-up je gezicht laat spreken en kleur geeft. Valt deze kleur weg, dan zie je er heel anders uit.

De makkelijkste manier om snel kleur in je gezicht te brengen, is door een goede lipstick te gebruiken. Wees niet bang om een opvallende, sprekende kleur te kiezen, zolang deze maar bij je gezicht past. Heb je eenmaal de voor jou beste tint gevonden, dan is de kans groot dat je je echt naakt voelt als je hem niet draagt. Lipstick is een prima keuze als je een volledig make-up loos gezicht een beetje te heftig vindt om mensen mee onder ogen te komen. En het is snel en gemakkelijk aangebracht!


L'oréal Volume Million Lashes So Couture Mascara borstel

Sprekende ogen voor een wakkere blik

Niet alleen met je lippen kun je je gezicht in één klap in standje ‘ik ben er klaar voor’ zetten, ook je ogen kunnen deze taak op zich nemen. Zeker wanneer je hele lichte wimpers hebt, kan een laagje mascara er al voor zorgen dat je ogen opeens een stuk meer open en zichtbaar zijn. Het kan het verschil maken tussen ‘ik ben net wakker na een zware nacht’ en ‘ik ben helemaal klaar voor een nieuwe dag’. Mascara wordt om die reden door veel mensen genoemd als onmisbaar, ook op dagen waarop verder geen make-up wordt gedragen.

Vul je je mascara aan met een oogpotlood, dan kun je in een handomdraai helemaal je gezicht voor je laten spreken. Veel vrouwen zijn gewend om vooral een donker, liefst zwart, potlood te gebruiken. Hiermee kun je je ogen gemakkelijk extra op laten vallen en meer definitie geven. Heel mooi! Probeer echter ook eens een lichte eyeliner, wit, zilver of beige, bijvoorbeeld. Zeker op dagen dat je een zware nacht hebt gehad (hallo moeders!), kan een licht lijntje ervoor zorgen dat je een stuk wakkerder en stralender lijkt. Zeker de moeite van het proberen waard!

Ikzelf ga voor een ommetje gerust zonder make-up de deur uit, maar als ik ergens op bezoek ga dan draag ik eigenlijk altijd wel make-up. Voor een feestje pak ik echt uit, maar op dagen dat ik niet veel tijd heb, houd ik het vaak bij een wenkbrauwen, mascara en wat concealer. Soms aangevuld met wat foundation en een blush.

Hoe zit dat bij jou? Ga jij wel eens zonder make-up de deur uit?

 

Advertorial

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.