Laura’s Life #18

Categoriën Personal
Lauras Life 18 Sophie Sneeuw

De laatste editie van Laura’s Life kwam aan het begin van het nieuwe jaar online. Inmiddels zijn we al weer 3 maanden verder. De hoogste tijd om weer wat fotootjes met je te delen. Foto’s in de sneeuw maar ook van de eerste zonnestralen. Yay, het is lente! Oh, en ik was ook nog jarig :)

Lauras Life 18 Sophie Sneeuw

Wat hebben we genoten van de sneeuw in februari! Het was zo leuk om samen te sleeën! Ik kocht deze slee voor een prikkie tweedehands, net na de vorige sneeuwval. Hij was nauwelijks gebruikt en zag er helemaal nieuw uit. Ik had niet gedacht dat we hem dit jaar nog konden gebruiken maar niets was minder waar. LEUK!

Lauras Life 18 Sophie eerste zonnestralen 2021

En hoe bizar dat het een week later wel lente leek… Dag sneeuw, hallo zonnestralen! :wave:

Lauras Life 18 Sophie 9 maanden

Op Valentijnsdag was Sophie precies 9 maanden oud :2inlove:

Lauras Life 18 Sophie paardjes

Sophie en ik gaan vaak samen wandelen. Veel andere dingen kunnen we toch niet doen, helaas… In de buurt staan deze Shetland pony’s waar we vaak naartoe lopen. Ze komen ook naar je toe en dat vindt Sophie zo leuk! :blinkhearts:

Lauras Life 18 Appeltaart

Op 30 maart was ik jarig. Mijn tweede lockdown verjaardag alweer. Ik hoor het mezelf nog zeggen vorig jaar: “Ach, dan doen we gewoon volgend jaar een dubbel zo groot feest!” Tja, dat ging dus niet door. Volgend jaar een driedubbel zo groot feest dan maar? Dan is deze ellende wel voorbij, toch? Ik bakte deze appeltaart om er toch een klein feestje van te maken.

Lauras Life 18 jarig

Het was gelukkig wél ontzettend mooi weer op mijn verjaardag en dus kon ik eindelijk mijn nieuwe jurkje van My Jewellery aan! De kettingen die ik draag zijn trouwens ook van My Jewellery. De kortste ketting heb ik al een tijdje, het is een sterrenbeeld ketting. Ik schreef er destijds ook deze blog over. De langere ketting is nieuw. Het is er eentje met de letter S erop, van Sophie natuurlijk.

Lauras Life 18 Wijn zonsondergang eerste zonnestralen

Wijn & zonsondergang. Wat een heerlijke combinatie.

Lauras Life 18 Sophie

Bij Zeeman kocht ik een aantal nieuwe kleertjes voor Sophie, want ze groeit als kool. Ze hebben daar best vaak leuke kinderkleding, vind ik! O.a. dit setje, zo schattig!

Ik vond die sneeuw van een paar maanden geleden erg leuk voor even, maar ben ook wel blij dat de lente nu is aangebroken. Wat hebben we genoten van de eerste zonnestralen! En zó fijn dat het nu ook langer licht is! Ik word er gewoon een blijer mens van. Maar dan tijdens Pasen opeens weer sneeuw? De natuur is een beetje in de war, geloof ik…

Wat is jouw favoriete seizoen eigenlijk?

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.