Woonkamer struggles

Categoriën Living
Lauras Life Fotoshoot Canvas Colorland

Al een tijdje lopen we met het idee om onze woonkamer een kleine make-over te geven. Alleen zijn er een paar dingen die ons tegenhouden. Ik deel graag onze dilemma’s, in de hoop dat jij ons kan helpen bij het maken van een keuze.

Het begon eigenlijk allemaal met het idee voor een nieuwe bank. Onze huidige bank hebben we al bijna 10 jaar en begint een beetje te verslijten. Hij zit nog steeds heerlijk, en dat is gelijk de reden dat we zo twijfelen om hem te vervangen, maar hij ziet er gewoon niet zo mooi meer uit. En als we heel eerlijk zijn, dan past hij qua stijl ook niet helemaal in ons huidige interieur. En dus begonnen we rond te kijken naar een nieuwe bank. We hebben eerst online wat rondgekeken, bijvoorbeeld bij OTTO, maar op zo’n bank wil je eigenlijk toch even zitten dus binnenkort staat een bezoekje aan de woonboulevard gepland. Zo’n lederen cognackleurige hoekbank vinden we erg mooi, dus waarschijnlijk wordt het zo iets. Áls we hem al gaan vervangen want ja, onze huidige bank zit dus zo heerlijk. We hebben zelfs de locatie van een binnendeur in onze nieuwbouwwoning van tevoren aangepast om deze bank in huis te laten passen. De kans is groot dat het een hoekbank wordt, of een bank met een chaise longue zoals we nu hebben.

Lauras Life Fotoshoot Canvas Colorland

En dan heb volgende dilemma: ons vloerkleed. Ook nog steeds superblij mee, maar ook deze ziet er niet meer zo mooi uit. Op veel plekken is hij een beetje viezig en platgetrapt door schoenen. We hebben al geprobeerd om hem te reinigen en daar is hij iets schoner van geworden maar niet zoals hij was. En de fluffyness, zoals die er nog wel is onder de tafel waar niemand loopt, krijg je er ook niet mee terug. Ik ben haast in staat om ditzelfde kleed opnieuw te kopen, zo leuk vind ik hem nog. Of heeft iemand de gouden tip om een vloerkleed te reinigen én die fluffyness weer terug te krijgen?

Anyway, dat zijn een beetje de huidige struggles waar we mee worstelen. We komen er wel uit hoor, maar alle tips zijn welkom dus drop ze vooral hieronder in de reacties!

Liefs, Laura

1 thought on “Woonkamer struggles

  1. Ik zou de muur erachter in een bruin tint verven, eventueel een gevlochten rond kleed neerleggen en de kussens aanpassen in die tint. Dan creëer je veel meer warmte! En je kan ook kiezen voor een robuuste wandplank zoals wij hebben, dan kan je er van alle sop kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.