Een toilet leuk en netjes inrichten

Categoriën Living

Ondanks dat het toilet vaak de kleinste ruimte in een huis is en je er ook niet veel tijd in doorbrengt, is het toch leuk als het er wel enigszins gezellig uitziet. Als je al een beetje moeite stopt in de decoratie voorkom je dat het er saai uitziet. Maar hoe kun je zo’n kleine ruimte juist sfeervol maken zonder het overdreven te decoreren? Ik geef je een paar tips.

Werk dingen netjes weg

Dingen die je vaak standaard in een toilet hebt staan zijn een toiletborstel, toiletpapier, misschien een ontstopper, toilet spray en eventueel schoonmaakspullen. Dit staat allemaal niet altijd heel netjes, en dus is het fijn om het mooi weg te werken. Kies een houder voor je toiletborstel die er mooi en strak uit ziet. Een mooie zwarte bijvoorbeeld die je in het hoekje kan zetten. Koop een bijpassend prullenbakje en toiletrolhouder. Zet niet los de verpakking met toiletpapier in het toilet, maar zet ze netjes op een houder. Het papier dat je over hebt kun je bijvoorbeeld in een voorraadkast kwijt. Doordat alles wat er nu staat goed bij elkaar past, ziet het er al meteen netter en stijlvoller uit.

Onze nieuwe badkamer toilet

Decoreer simpel

Ook kun je simpele decoratie prima kwijt in een toilet. Een plantje bijvoorbeeld (echt of nep), een lijstje met foto’s, een poster, een klokje, ga zo maar door. Je kan het zo vol maken of zo simpel houden als je zelf wil. Ook handig is een bakje waar je onder andere maandverband en tampons in kunt doen. Dat staat een stuk netter dan losse verpakkingen. Kies een mooi bakje die past bij de rest, zodat het er weer leuk en netjes uit ziet.

Mooi licht

Het licht in het toilet is vaak niet om over naar huis te schrijven. Het is vaak erg hard. Als je geen raampje hebt waar daglicht doorheen komt, is het wel fijn als je dan een mooi licht in het toilet hebt zitten. Kies voor een zacht licht met een warme ondertoon, zodat het niet vervelend is aan je ogen. Zo voorkom je ook dat als je ’s nachts je bed uit gaat om naar het toilet te gaan, het licht haast brandt aan de ogen. Eventueel is een licht dat je kunt dimmen ook fijn, zodat je hem op bepaalde momenten wat zachter kunt zetten dan op andere momenten.

Hoe heb jij sfeer aangebracht in het kleinste kamertje van het huis?

Advertorial

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.