Stokke Clikk (+ winactie!)

Categoriën Living

Wie mij al een tijdje volgt, weet dat we hier in huis helemaal fan zijn van de Stokke Tripp Trapp meegroeistoel (zie eerdere blogposts daarover hier en hier). We gebruiken hem iedere dag meerdere keren. Maar wist je dat Stokke ook nog andere kinderstoelen heeft? Zo is er bijvoorbeeld de Stokke Clikk die je, zoals de naam al een beetje doet vermoeden, binnen no-time in elkaar klikt. Ik mocht hem proberen van Stokke en vertel je graag meer over deze kinderstoel en onze ervaring (én ik mag een exemplaar verloten!).

Stokke Clikk

De Stokke Clikk is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor de witte, lekker neutraal. Alles is meegeleverd in de doos: natuurlijk de kinderstoel zelf maar ook een eetblad en een veiligheidstuigje. Dit in tegenstelling tot de Tripp Trapp, waar je het blad en tuigje apart voor moet aanschaffen. De stoel is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden (wanneer ze zelfstandig goed kunnen zitten) tot ongeveer 3 jaar.

Het in elkaar zetten van de stoel is kinderlijk eenvoudig. Eigenlijk wijst het zich vanzelf. Je klikt gewoon alles in elkaar zonder dat je gereedschap nodig hebt. Dat maakt dat je hem ook heel eenvoudig weer uit elkaar haalt en zo zelfs mee zou kunnen nemen op vakantie bijvoorbeeld. Er is ook een speciale reistas verkrijgbaar.

Omdat de Clikk zo lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen is, zetten wij hem ook regelmatig buiten als het mooi weer is. Lekker samen buiten eten! Wat ik ook zo fijn vind aan de Clikk is dat hij gemakkelijk schoon te maken is met een vochtig doekje (ik doe dat vaak gewoon met een snoetenpoetser of billendoekje, welke ouder nog meer?  :grin: ). Het eetblad kun je ook in de vaatwasser doen, als je dat fijn vindt. Het veiligheidstuigje wil ook nog wel eens vies worden maar ook die kun je gemakkelijk verwijderen en mag in de wasmachine.

Kortom, een ideale lichtgewicht stoel voor je kleintje die gemakkelijk schoon te houden is en die je gemakkelijk meeneemt en verplaatst.

WIN!

En nu heb ik goed nieuws voor jou! Ik mag namelijk een exemplaar van de Stokke Clikk verloten in een kleur naar keuze! Hoe gaaf is dat? Wat moet je doen om deel te nemen?

  1. Volg mij op Instagram @liefslauranl (zonder Instagram kun je helaas niet deelnemen aan deze winactie)
  2. Deel in een story op Instagram een foto waar jij de Stokke Clikk zou plaatsen. Via de sticker/giff functie kun je trouwens zoeken op ‘Clikk’ en de stoel ook in die ruimte plaatsen. Zo lijkt het net echt, haha!
  3. Vergeet niet om in je story @stokkebaby en @liefslauranl te taggen en de hashtag #BringInsideOut te gebruiken.

That’s it! Je kunt deelnemen t/m 8 augustus. Daarna neem ik persoonlijk contact op met de winnaar.

Liefs, Laura

1 thought on “Stokke Clikk (+ winactie!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.