Welkom op de wereld, lieve Fenna

Categoriën Personal
Geboortekaartje Fenna

Het is even stil geweest van mijn kant. Zeker als je me niet op Instagram volgt, heb je het nieuws waarschijnlijk gemist. Maar op 24 januari 2022 was het zo ver: onze dochter Fenna is geboren!

Geboortekaartje Fenna

24.01.22

Ik was uitgerekend op 17 januari 2022 maar de dame in mijn buik besloot om nog een weekje te wachten. Stiekem had ik gehoopt op de datum 22-02-’22 want ik ben zo’n getallengekkie, maar 24 januari is ook een prachtige datum  :smile: . De bevalling ging heel snel. Om je een indruk te geven: ik ging op een gegeven moment van 4 cm ontsluiting naar volledige ontsluiting in 45 minuten  :shocked: . Gelukkig is alles goed gegaan. Fenna doet het supergoed en hoewel het even wennen is met twee kinderen en we nog een nieuw ritme moeten vinden, voelen we ons vooral heel erg compleet als gezin van vier. En Sophie is een heel trotse grote zus!

Geboortekaartje Fenna

De naam

Het was mijn man Rob die de naam Fenna voorstelde. We zaten met familie in een restaurant en aan de tafel naast ons zat ook een familie met een klein schattig meisje. Dat meisje heette Fenna. Toen Rob de naam Fenna voorstelde, moest ik even wennen maar al gauw daarna vond ik het een leuke naam. Haar tweede naam, Maria, komt van de doopnamen van onze moeders en (schoon)vader.

Geboortekaartje Fenna

Het geboortekaartje

Voor mij was het al gauw duidelijk dat ik het geboortekaartje weer bij Made for Moments wilde bestellen. Daar hebben we die van Sophie destijds ook besteld en daar waren we heel tevreden over. En inmiddels had Made for Moments het assortiment ook uitgebreid met nieuwe ontwerpen en collecties zoals geboortekaartjes met labels, velours of hout. Nóg meer keuze dus. We kozen voor een geboortekaartje met koperfolie op de papiersoort linnen en zijn wederom enorm tevreden over het resultaat.

Geboortekaartje Fenna

Ik ga weer terug naar mijn roze wolk!  :blinkhearts: Volg me op Instagram om meer te zien van Fenna en ons gezin van vier!

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.