Wat doe jij tijdens me-time?

Categoriën Lifestyle

Het is belangrijk om jezelf van tijd tot tijd te verwennen. Dat kan door je vrije tijd met anderen door te brengen, maar even wat tijd voor jezelf is soms ook wel fijn. Me-time is voor iedereen anders. De één vind het fijn om actief bezig te zijn, terwijl de ander liever ontspant. Hoe vul jij je me-time in? Hieronder vind je wat ideeën.

Beauty routine

Ikzelf vind het heerlijk om tijdens me-time een uitgebreide beauty routine toe te passen. Te beginnen met een lange douch of een lekker warm bad. Ik gebruik dan graag luxe producten voor extra verwennerij, zoals die van Rituals. Daarna smeer ik me graag in met een lekkere bodylotion en ook aan mijn gezichtsroutine besteed ik iets meer aandacht. Ik ben nu toevallig producten van The Ordinary aan het uitproberen en die bevallen goed!

Crea bea

Tijdens je me-time dagje kun je je bezighouden met wat je maar wilt. Het is leuk om iets uit te kiezen waar je energie van krijgt en waar je je creativiteit in kwijt kunt. Hoewel je de hele dag tv kunt gaan kijken, is het ook erg leuk om bijvoorbeeld te gaan tekenen, schilderen, breien, muziek maken of kleien. Wie weet creëer je zo nog een nieuwe hobby! Let er wel op dat je gewoon iets maakt voor de lol: het hoeft niet perfect te zijn. Die streberigheid zetten we even opzij vandaag.

Naar buiten toe gaan

Het is ook prettig om even te bewegen tijdens je vrije dag. Als je zin hebt om te sporten, kun je dat natuurlijk doen. Het liefst in de buitenlucht! Ga een rondje hardlopen bijvoorbeeld. Maar ook beweging met minder inspanning is een goede optie. Wandel of fiets een flink stuk, en kies dan een mooie route. Neem de tijd om de omgeving goed in je op te nemen.

Mano Beach House Seminyak Bali

Lekker eten en drinken

Een me-time dag is voor mij niet compleet zonder lekker eten en drinken. Toegegeven, dat zijn dan vaak niet de meest gezonde maaltijden. Sommige mensen vind het juist fijn om op zo’n dag heel gezond te eten. Het is maar net waar jij aan toe bent! Denk ook na over de bereiding. Heb je zin om zelf uitgebreid te gaan koken? Of wil je juist liever lui zijn en eten bestellen? De keuze is aan jou.

Uitrusten maar

Een me-time dag is tevens bedoeld om weer even op adem te komen. Plan de dag dus niet bomvol, maar pak ook zeker momentjes van rust. Ga even lekker op de bank liggen en doe even helemaal niets. Of kies zelfs voor een middagdutje! Zo voel je je de volgende dag weer als herboren.

Wat doe jij het liefst tijdens me-time?

Advertorial

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.