Welke cadeaukaart kies jij?

Categoriën Chickmedia

Het is niet altijd makkelijk om het perfecte cadeau voor een speciaal iemand te vinden. Deze uitdaging is nog moeilijker als die persoon geen speciale wensen heeft of ‘alles al heeft’. Maar met een cadeaubon kan het eigenlijk niet misgaan! Zo heeft de diegene een ruime keuzemogelijkheid om zijn favoriete product in huis te halen. De ontvanger kan zelf beslissen waar, wanneer én waaraan de cadeaukaart besteed wordt. Ik geef regelmatig een cadeaubon cadeau, wanneer iemand jarig is bijvoorbeeld. Pak ‘m extra leuk in, zodat het echt een feestje is om te geven én te krijgen. Hier zijn drie voorbeelden van cadeaukaarten die zeker bij een jarige zullen passen.

Restaurantkaart

Wat geef je voor de persoon die alles heeft? Ik vind het dan altijd wel leuk om een cadeaubon voor een activiteit of beleving cadeau te doen. Online cadeaukaarten zijn helemaal makkelijk, maar pak hem dan wel even leuk in. Dat maakt het toch wat feestelijker dan een A4’tje in een enveloppe. Voor de fijnproever in je leven is een restaurant cadeaukaart een perfecte manier om te laten zien dat je om hem geeft. Genieten van een heerlijk wijntje, lunch of uitgebreid diner in zijn of haar favoriete restaurant. Samenzijn, bijkletsen en een avondje onbezorgd genieten. En het is niet gek als je hoopt dat hij of zij je meevraagt ;-). Met zoveel verschillende restaurants om uit te kiezen is een restaurant cadeaubon zeker iets voor iedereen. Én het is een geweldige manier om lokale bedrijven te steunen.

Bon voor meerdere winkels

Als het op cadeaus geven aankomt, spelen veel mensen graag op veilig door een cadeaubon te geven. Maar waarom bij één winkel stoppen als je een cadeaukaart voor meerdere winkels kunt geven? Door een kaart te geven die in meerdere winkels gebruikt kan worden, vergroot je de keuzemogelijkheden van de jarige job en zorg je ervoor dat hij een cadeau kan vinden dat hij écht leuk vindt. Bovendien hebben kaarten voor meerdere winkels meestal geen vervaldatum, zodat de gelukkige deze kan gebruiken wanneer hij maar wil. Denk hierbij aan een kaart die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld kledingwinkels, bouwmarkten, supermarkten of meubelwinkels. Succes gegarandeerd!

Boekenbon

Wil je iemand aanmoedigen om te lezen of ben je op zoek naar een cadeau voor een boekenliefhebber? Dan is een boekenbon een goede keuze. Boeken zijn er natuurlijk ook in allerlei vormen. Romans, kinderboeken of gebruikt de ontvanger het wel voor een kookboek. Ook voor boeken heb je een digitale cadeaukaart waarbij de gelukkige zelf een boek uit mag zoeken.

Advertorial

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.