Mijn favoriete fashion zomeritems

Categoriën Accessoires, Fashion

De temperatuur stijgt, de jurkjes worden weer uit de kast gehaald en de zonnebril uit de tas. Het is volle bak zomer! Ik deel graag mijn favoriete zomeritems die wat mij betreft niet mogen ontbreken.

Jurkje werk toiletselfie

Jurkjes

Jurkjes, jurkjes, jurkjes. Ik draag haast niets anders in de zomer. Een maxidress voor de iets koelere dagen en naar mijn werk, wat kortere jurkjes voor de warme dagen en naar het strand. Hoewel ik ook wat shorts en rokjes in mijn kast heb liggen, gaat mijn voorkeur uit naar een jurkje omdat ik dan in één keer klaar ben. Lekker makkelijk, haha! Leuke sandaaltjes eronder en je bent good to go. Bij OTTO hebben ze er een hele hoop, zowel lang als kort, en met allerlei mooie prints. Neem eens een kijkje!

Zonnebril

Een zonnebril in je tas mag natuurlijk niet ontbreken. Ik draag eigenlijk al jaren dezelfde: deze Aviator van Ray-Ban. Wat ik zo fijn vind aan deze zonnebril is dat hij lekker lichtgewicht is en je hem bijna niet op je neus voelt zitten. En hij is makkelijk te combineren, wat natuurlijk ook erg prettig is. Ik heb nog een aantal andere zonnebrillen liggen, maar pak eigenlijk altijd deze.

Laura en Sophie met hoed

Hoed

Een hoed draag ik eerlijk gezegd veel te weinig in de zomer. Zo zonde, want het kan je outfit helemaal af maken en net dat beetje extra geven! Nu ik weer door mijn foto’s scroll om deze foto met een hoed te zoeken, denk ik gelijk dat ik hem vaker zou moeten dragen!

Badkleding

En tot slot: een fijne bikini of badpak. Je bent heus niet de enige als je al weken voordat het zomer is de kriebels krijgt omdat je straks weer in bikini ‘moet’. Maar hé, bedenk dan: niets MOET, alles MAG. Doe waar JIJ je goed bij voelt. Je mag er zijn, ongeacht het lichaam dat je hebt. Every body is a bikini body! Dus hup, badkleding aan en het water in! Even heerlijk afkoelen.

Fijne zomer!

Liefs, Laura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.