Even voorstellen

Mijn naam is Laura, ik ben 28 jaar oud en heb een liefde voor schrijven, fotografie en sociale media. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg met de studie Communicatie- en Informatiewetenschappen. Ik mag me nu officieel Master of Arts noemen, klinkt chique hè? :wink:

Bloggen

Zo’n 7 jaar geleden, tijdens mijn studie, begon ik mijn blog onder de naam BeautyAddicts.nl. Ik wilde iets met mijn liefde voor schrijven en taal doen en begon daarom een blog over een onderwerp waar mijn interesse destijds lag: beauty. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en is die hobbyblog uitgegroeid tot mijn eigen onderneming. Dat had ik echt nooit gedacht! Wat is er leuker dan van je hobby je werk te maken?

Maar er is nog meer veranderd. Nog steeds houd ik enorm van make-up, huidverzorging en alles wat daarmee te maken heeft maar er is zo veel meer dat mij bezig houdt en dat wilde ik óók delen op mijn blog. Ik vond dat dat niet paste onder de naam Beauty Addicts en dus veranderde ik in begin 2017 de naam van mijn blog naar LiefsLaura.nl.

LiefsLaura.nl

Mijn blog is mijn plekje op het grote wereldwijde web waar ik mijn ei kwijt kan over alles wat ik leuk vind. Dat is nog steeds beauty, maar ook fashion, lifestyle, food, reizen en interieur. Een hele hoop dus! Ik review de nieuwste beautyproducten, laat mijn laatste aankopen zien in een shoplog, deel de lekkerste recepten met je, geef je inspiratie voor je interieur en deel mijn mooiste vakantiekiekjes. Daar zit vast wel iets tussen dat jou ook aanspreekt. Volg me dus vooral op Twitter, Facebook en/of Instagram zodat je op de hoogte blijft van alle updates.

Wil je meer over mij weten? Neem dan hier contact met me op.

3 thoughts on “Over mij

  1. halo ik ben Sevdije ik ben 11 jaar oud en ik wou die nagels van hello kitty dus kunen julie mij zegen waar julie verkopen die nagels van hello kitty en hoeveel het kost alsjeblief

    1. Hoi Sevdije, wij verkopen die niet maar ik heb ze wel op Ebay gezien. Het zijn stalen stempelplaatjes waarmee je Hello Kitty op de nagels kunt stempelen. Zoek op “hello kitty stamping plate”. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.