Beauty
Mijn naam is Laura, ik ben 24 jaar oud en een echte beauty addict. Al vanaf kleins af aan heb ik een fascinatie voor beauty en alles wat daar mee te maken heeft. Als klein meisje experimenteerde ik al (stiekem) met de make-up van mijn moeder. Dat zag er natuurlijk niet uit; ik leek eerder op Bassie dan op wie ik wilde lijken (Posh van de Spice Girls). Ik smeerde eyeliner op mijn lippen en lippenstift op mijn ogen, maar mijn liefde voor make-up was er niet minder om. Ook wilde ik altijd iets ‘speciaals’ met mijn haar en het liefst iedere dag in mijn mooiste jurk naar school.

Taal
Op latere leeftijd kwam er nog een liefde bij: taal. Ik hou van taal, ik hou van woorden en zinnen, van dubbelzinnigheid en alles wat ook maar mogelijk is met taal. Verder hou ik van lezen, en dan vooral tijdschriften, en schrijven. Ik zou ook dolgraag voor een tijdschrift willen schrijven. Vandaar dat ik na mijn VWO ook Journalistiek wilde studeren. Ik koos voor de opleiding aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Dit heb ik één jaar volgehouden, maar ik vond het toch zonde om geen universitaire opleiding te doen. Bovendien lag de manier van lesgeven mij niet. Daarom ging ik Communicatie- en Informatiewetenschappen studeren aan de Universiteit van Tilburg. In oktober 2012 ben ik afgestudeerd. Ik mag me nu officieel Master of Arts noemen.

Beautyaddicts.nl
Met mijn liefde voor beauty en taal wilde ik iets doen. Ik begon mijn blog in 2009 als hobby. Mijn plekje op het web waar ik mijn ei kwijt kon over datgene dat ik leuk vind: beauty. Inmiddels is mijn blog uitgegroeid tot mijn eigen onderneming. Dat had ik echt nooit gedacht! Wat is er leuker dan van je hobby je werk te maken?

Wil je meer over mij weten? Neem dan hier contact met me op of volg me op Twitter, Facebook en/of Instagram.

3 thoughts on “Over mij

  1. halo ik ben Sevdije ik ben 11 jaar oud en ik wou die nagels van hello kitty dus kunen julie mij zegen waar julie verkopen die nagels van hello kitty en hoeveel het kost alsjeblief

    1. Hoi Sevdije, wij verkopen die niet maar ik heb ze wel op Ebay gezien. Het zijn stalen stempelplaatjes waarmee je Hello Kitty op de nagels kunt stempelen. Zoek op “hello kitty stamping plate”. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

:upsidedown: 
:doh: 
:yay: 
:grin: 
:idea: 
:huh: 
:hmm: 
:heart: 
:nope: 
:shit: 
:hiya: 
:star: 
:coolwink: 
:angel: 
:eww: 
:silenced: 
:questionmark: 
:blank: 
:cool: 
:hey: 
:doh2: 
:sadnope: 
:ahh: 
:angry: 
:mad: 
:blink: 
:lol: 
:nod2: 
:shocked: 
:kiss: 
:news: 
:wave: 
:dead: 
:side: 
:exclam: 
:silly: 
:duh: 
:sad: 
:no: 
:boo: 
:spinning: 
:omg: 
:hmm2: 
:blush: 
:inlove: 
:cute: 
:nod: 
:confused: 
:2inlove: 
:tired: 
:wtf: 
:wow: 
:wink: 
:blinkhearts: 
:tongue: 
:smile: 
:yes: 
:sexy: